Karatens dag

25. oktober 1936 var dagen hvor Miyagi Chojun Sensei - grundlæggeren af Goju Ryu karatestilarten - sammen med øvrige karatemestre fra Okinawa, formelt ændre skrivemåden for ’Karate’ fra唐手, som betyder ’Kina Hånd’ til 空手, som betyder ’Tom Hånd’. Den 25. oktober 1936 er således ’dåbsdag’ for vores fælles kampkunst ’Karate’.
Ved en resolution tilbage i 2005, besluttede det Okinawiske præfektur, at den 25. oktober derfor fortjener særlig opmærksomhed, og erklærede datoen for “Karate no hi – the Day of Karate – Karatens dag”.

Karatens dag - 100 kata dag

Karatens dag afholdes over hele verden. I 2018 deltog over 300 dojoer fra overalt i verden.

Vi afholder også denne tradition i Vordingborg Karateklub og det gør vi

Fredag d. 25. okt.
kl. 18-21.

I dojoen

Koster gratis!!

Det eneste krav, er at du kan en kata. Der er ingen krav om alder eller køn. Du kan bare møde på selve dagen, og udføre den kata du selv vælger, 100 gange. Hvis du gerne vil have en tshirt, skal du dog tilmelde dig, og det med sidste frist d. 17 okt.

Tilmelding til 100kata dag

Det er IKKE nødvendigt at tilmelde dig til selve 100 kata dag, der kan du bare møde op og være med, men hvis du vil have en tshirt som bevis, ja så skal du tilmelde dig, og det er seneste d. 17. okt.

T-shirten er en plain white med logo på. Findes i dame og en herre model.

Vil du prøve?

Hvis du ønsker at starte til karate, skal du blot møde op i vores dojo (træningssal) i almindeligt løst træningstøj.

Hele februar og september måned er sat af til 'gratis prøvetime', og du har derfor hele 4 uger til at prøve klubben og karaten af. Har du spørgsmål, kan du skrive til klubben under punktet Kontakt.

Vi optager nye medlemmer hele februar og september.