Indmeldelsesformular for børn/junior

GRATIS GI!

Som nystartede på et børnehold, kan man få en gi (type Eco, læs om typerne her) med, såfremt man vælger at betale helårskontigent. Husk at skrive i bemærkningsfeltet, at man vil benytte sig af dette tilbud, samt at skrive højden på barnet, så vi ved hvilken størrelse gi vi skal bestille. Tilbudet gælder alle NYE elever, altså dem der starter med hvidt bælt.

Dette er indmeldelsesformularen for børne-/juniore-udøvere.

Udfylde formularen og tryk på send.

Efterfølgende er der en manuel process, som vi skal igennem. Herefter vil du modtage en mail/sms fra os om at den er modtaget. Denne bekræftelse bliver desuden sende til den instruktør som står for holdet.

Fornavn:
Mellemnavn:
Efternavn:
Adresse:
Post nr.:
Post by:
(Bliver tildelt automatisk)
E-mail:
Kontaktes via email:
Ja tak
Telefon nr:
Mobil nr:
Kontaktes via SMS:
Ja tak
Mors navn:
Mors tlf.nr.:
Mors Email:
Fars navn:
Fars tlf.nr.:
Fars Email:
Køn:
Fødselsdag (format: dd.mm.åååå):
Kontingent type:
Kommentar:

Hvis du er under 18, men træner to gange om ugen på voksen hold, så skriv i kommentarfeltet, at du træner på voksen hold.

Udmeldelse skal ske skriftligt til både instruktøren og kassereren. Sker dette ikke, vil perioden automatisk forlænges og man er forpligtet til, at betale for hele næste periode.

OBS!

Modtagelsen af indmeldselsen er IKKE en automatisk process. Der er mennesker bag, som skal gøre noget, så tingene går måske ikke lige så hurtigt som ved de automatiske!