JULEFROKOST

Julefrokost eller julebord er i Skandinavien en festlig lejlighed typisk i december måned op til jul, hvor der oftest spises traditionel julemad. Til dette måltid inviteres ofte venner og familiemedlemmer, så man er et større selskab. Julefrokost kan også være en firmafest, oftest afholdt i julemåneden, men nogle gange også i november/januar. De tidligste julefrokoster, der har bevis for, blev holdt fra 1940'erne (kilde: Wikipedia)

Julefrokost - som sammenskudsgilde

Vordingborg Karateklub afholder en uformel og hyggelig julefrokost for klubbens voksne medlemmer. Forældre til junior medlemmer er også velkomne.

Lørdag d. 18. januar
Kl. 15.30 -> ???
Caféen på Panteren

Vi ser frem til, at vores ganer skal nyde et fantastisk julebord, med diverse lækkerier og drikkelse ad libitum. MEN …….! Julefrokosten bliver et sammenskudsgilde. Du skal derfor medbringe en ret til 4 personer til den fælles buffet. Drikkevarer sørger klubben for.

Er du den, der gerne vil sørge for musikken ved arrangementet og dermed sikre at der vil være mulighed for at komme af med kalorierne igen J - må du oplyse det ved tilmelding.

Kaffe, vand, øl, vin og vand er frit hele aftenen ;o)

TILMELDING: Det er vigtigt at du melder dig til her, senest d. 9. januar:

Tilmelding til julefrokost

Tilmelding til julefrokost er bindende. Skriv kontakt personen samt mobil nummer, hvor mange i kommer og i bemærkningsfelter, hvad der medbringes. Det kan være at Iwona eller Søren ringe, og aftaler noget andet, da vi helst ikke skal have 10 x leverpostej og 1 x rugbrød ;-)