Oplev karate!

Du har muligheden for at prøver karate, for at se om det passer dig, i hele september, uden at det koster dig mere end sved, smil og latter.

Så kom og prøv karate i februar - tiderne er:

Børn (7-14):
Ons. kl. 16.00-17.00

Voksne (14+):
Tirs+Tors.
kl. 19.00-20.30

Karate – motion med formål!

Karate er en træningsform, hvor man i samspil træner krop og sjæl. Det fysisk, teknisk, psykisk og mental træning. Den er en af de få idrætsformer, man kan træne uanset alder og køn, man er aldrig for gammel til at træne karate!

Karate er den individuelle holdsport – Det er kun dig selv der modnes, men du gør det ved hjælp af holdet..

Det er gratis at prøve - Hvad har du at tabe?!

Karate – motion med formål!

 


Børn/Unge (7-14):
Onsdag kl. 16.00-17.00
Start onsdag d. 4. sept. 2019

Voksne:
Tirsdag og torsdag kl. 19.00-20.30
Start onsdag d. 3. sept. 2019

 


Vordingborg Karateklub

Klubber en karate stil der hedder Goju Ryu Karate, som stammer fra Okinawa i Japan. Goju Ryu karate er kendt som en forsvarskarate, en nærkampsform, med rødder lang tilbage i tiden.

Klubben er ikke nogen lille klub. Vi har ca. 150 udøvende medlemmer i alle aldre, dog er børne holdene de største. Børneholdene er delt op i fire forskellige hold, alt efter hvor langt eleverne er kommet i karate system (bæltegrad). Voksenholdene er del på to hold, nybegyndere/let øvede (Hvid->Grønt bælte), samt et øvet hold (Brunt/Sort bælte)

Der er et kendetegn for klubben, og det er sammenholdet. Vi er ikke her for at kæmpe med hinanden, vi er her for at komme videre på den fælles vej udi forståelsen af karate. Så sammenholdet i klubben er godt. Vi har nogle arrangementer i løber af året, hvor netop sammenholdet viser sig. Det være sig børneweekend, julebanko, fastelavn, voksenaften og andre specielt træningsarrangementer.

Og ligegyldigt niveau, er man velkommen i klubben, hvor man vil blive taget imod af klubbens instruktører.
 

Vil du prøve?

Hvis du ønsker at starte til karate, skal du blot møde op i vores dojo (træningssal) i almindeligt løst træningstøj.

Hele februar og september måned er sat af til 'gratis prøvetime', og du har derfor hele 4 uger til at prøve klubben og karaten af. Har du spørgsmål, kan du skrive til klubben under punktet Kontakt.

Vi optager nye medlemmer hele februar og september.